Yazılım Eğitim

Yeni Haberler

Bootstrap Templates Free(Ücretsiz) | Ebubekir Bastama

Herkese iyi günler arkadaşlar 
Bu makalemizde sizlere "w3schools" üzerinden dizayn ettiğim "Bootstrap" tema ile ilgili bilgilendirme yapacağım.İlk başta "Bootstrap" nedir? ne gibi faydaları vardır bunlardan bahsedelim
(wikipedia)'ye göre:Twitter Bootstrap (ya da kısaca Bootstrap) açık kaynak kodlu, web sayfaları veya uygulamaları geliştirmek için kullanılabilecek araçlar bütünü ve önyüz çatısı. Bootstrap, web sayfaları veya uygulamalarında kullanılabilecek, HTML ve CSS tabanlı tasarım şablonlarını içerir.
Bu şablonlar form, navigasyon çubuğu, buton gibi arayüz bileşenleri oluşturmakta kullanılabilmektedir. Temmuz 2015 itibarı ile Bootstrap, Github üzerinde 83 binin üzerinde "star" ile 33 binin üzerinde "fork" sayılarına ulaşarak, sitenin en popüler projelerinden biri olmuştur.
Gene başka bir arkadaş bunla alakalı detaylı bir şekilde anlatmış buradan linke ulaşabilirsiniz.
Şimdi gelelim bizim tasarımımıza bu tasarım W3School sitesinde bulunan dizaynlardan alınmıştır linke buradan ulaşabilirsiniz.Bu tasarım tamamen "Responsive" ve "Bootstrap"'dır.Tasarıma ayrıca istediğiniz gibi giydirme yapabilirsiniz.Yazılım dilleri olarak ise "php" ve "asp.net" ile rahatlıkla kodlayabilirsiniz.Söylediğim 2 dilde basit projeler yaptığım için kesin olarak söylemekteyim bunu ayrıca  altta "responsive template bootstrap" tema örneğine ulaşabileceksiniz.
Şimdi ise 
bootstrap  ve responsive template'ler göz atalım bakalım nasıl gözüküyorlar.

İndirme Linki

Hiç yorum yok