Yazılım Eğitim

Yeni Haberler

Ucuz Kitap Bulma | Ebubekir Bastama



Ucuz Kitap Nasıl Bulunur?

Bu yazımızda sizlere İnternet üzerinden nasıl ucuz kitap alınır ve nasıl aratma yapmamız gerektiğinden bahsedeceğim.
 
Öncelikle ucuz kitapların paylaşımını yaptığım İnstagram hesaımdan biraz bahsetmek istiyorum.
Avantajim burada-ki amacım arkadaşlar sizlerin daha ucuz kitapları bulmanızdır ve aynı zamanda özel mesaj ile instagramdan yollayacağınız kitaplarıda araştırıp paylaşıyorum. 

Şimdi ise ucuz kitap nasıl bulunur biraz bu konudan bahsedelim;
 Öncelikle ucuz kitapları ne sanal pazarlarda nede ucuz kitap arama sitelerinde bulabilirsiniz tek bulabileceğiniz yer arama motorlarında aratma yapmaktır, ayrıca nedenlerinide aşağıda açıklayacağım.


  • Sanal Pazarlar

     Sanal pazarlarda ürün satmak için ilgili pazara komisyon ödemek zorundasınız haliyle ilgili kitabı satan firmalar ucuza satamayacaktır. Tabiki sanal pazarların tek avantajı ise bence iade garantisidir :)

  • Ucuz Kitap Bul Siteleri

     Bu siteler genelde ilgili firmalar eğer sistemlerine dağil olurlarsa görebilirsiniz genelde bu dahil olma olayında ise genelde para istendiği için bir çok site dahil olmuyor.

  • Arama Motorları Reklamları

    Arama motorlarının reklamlarında da para döndüğü için burada da haliyle ucuz kitap bulamıyacaksınız.

Peki ucuz kitabı nasıl bulabiliriz?
Bunun cevabı için bir video yaptım aşağıda bulabilirsiniz. Fakat toplamda 4 faktör vardır arkadaşlar öncelikle aramak istediğiniz kitabın ISBN( Barkod ) numarasını alıp google aratmaları yapıp ilgili sitelerde aratma yaptığınızda max 5 dakika içerisinde en ucuz kitabı bulabilirsiniz.

Video buradan izleyebilirsiniz.

Hiç yorum yok